استان کبک

استان کبک در شرق کانادا با مساحتی حدود 1542000 کیلومتر مربع واقع شده است. کبک دومین استان بزرگ کانادا از لحاظ وسعت و جمعیت است . زبان رسمی آن فرانسه است . کبک سیتی ( Quebec City ) مرکز استان کبک است . مونتریال یکی از شهرهای استان کبک است که دومین شهر بزگ ودومین شهر از نظر جمعیت کانادا است .

مهاجرت تجاری / سرمایگذاری / کارآفرینی / خود اشتغالی : برای اقامت دائم در کبک باید اول موافقت دولت کبک را گرفته سپس مراحل دریافت اقامت دائم از دولت فدرال را با تکمیل فرم های مربوطه طی کرد. داشتن دو سال تجربه مدیریتی در کار صنعتی و یا بازرگانی یا کشاورزی جزو شرایط متقاضیان این روش از مهاجرت است .

مهاجرت به کانادا از طریق کار و حرفه استان کبک:

از آنجاییکه طی مراحل اداری مهاجرت کار و حرفه از طریق استان کبک نسبت به دولت فدرال زمان کمتری را می طلبد؛ متقاضیان بسیاری سعی می کنند از طریق استان کبک وارد کانادا شوند. متقاضیان این کلاس از مهاجرت نیاز به سطح بالای زبان انگلیسی نداشته و آشنایی با زبان فرانسه در سطح متوسط کافی می باشد. از دیگر ویژگیهای استان کبک این است که افراد دارای دیپلم هنرستان و یا مدرک فنی و حرفه ای می توانند از طریق برنامه مهاجرت کبک اقدام نمایند. سیستم امتیازی استان کبک با دولت فدرال متفاوت می باشد. بر اساس این سیستم متقاضی مجرد باید حداقل 55 امتیاز و متقاضی متاهل باید حداقل 65  امتیاز کسب نماید. جدول زیر چگونگی امتیازدهی را مشخص می کند:

فاکتور امتباز
سابقه کار 8
تحصیلات 28
سن 16
زبان انگلیسی / فرانسه 22
پیشنهاد کار معتبر 10
داشتن خویشاوند در کبک 8
همسر 16
داشتن فرزند 8
توانانی مالی 1
وفق پذیری 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دولت محلی کبک به صورت آنلاین به شما در مورد امکان قبول پرونده مهاجرت شما پاسخ می دهد. اینجا کلیک کنید.

شرایط مهاجرت سرمایه گذاری:

1 - داشتن حداقل دو سال تجربه مدیریت در کارهای صنعتی و بازرگانی و کشاورزی به صورت تمام وقت

2 - داشتن حداقل 1600000 دلار کانادایی اعم از سرمایه منقول و غیر منقول ( به همراه همسر ) که به طور مشروع بدست آمده باشد.

3 - پرداخت 800000 دلار کانادا به دولت محلی کبک به صورت سپرده بدون بهره به مدت پنج سال

4 - پرداخت 180000 دلار کانادا غیر قابل برگشت

5 - کسب حداقل 35 امتیاز

6 - قبول در معاینات پزشکی و عدم داشتن سوء پیشینه

لازم به تذکر است که این مهاجرت بدون شرط است و نیاز به ایجاد هیچ شغلی در کانادا ندارد.

شرایط مهاجرت از طریق کارآفرینان:

1 - داشتن حداقل 2 سال سابقه کار و مدیرت تجاری و یا صنعتی

2 - داشتن دارایی به میزان 300000 دلار کانادا به صورت منقول و غیر منقول که به صورت مشروع بدست آمده باشد.

3 - ایجاد شغلی در کانادا و استخدام یک نفر کانادایی به صورت تمام وقت و به مدت یکسال

4 - کسب حداقل 35 امتیاز

5 - قبولی در معاینات پزشکی و نداشتن سوء پیشینه

مهاجرت از طریق خود اشتغالی:

در این دسته ورزشکاران حرفه ای صاحب نام و هنرمندان طراز اول و کشاورزان جذب می شوند.

1 - داشتن طرح صنعتی ؛ تجاری و یا کشاورزی قابل اجرا در کانادا

2 - داشتن مبلغ 100000 دلار کانادا

3 - کسب حداقل 35 امتیاز

4 - قبول در معاینات پزشکی و نداشتن سوء پیشینه